WhatsApp face modificări. O schimbare neanuţată a aplicaţiei, dar foarte importantă îi vizează pe cei 1.5 miliarde de utlizatori. Compania face schimbări frecvent în aplicaţie. De data aceasta, cei de la WhatsApp au modificat o funcţie extreme de important pentru utilizatorii aplicaţiei de chat.

Funcţia care permite ştergerea mesajelor trimise deja va fi schimbată. Această opţiune a fost foarte apreciată de către foarte mulţi dintre cei care utilizează în mod frecvent platforma de mesagerie.

WhatsApp permite ştergerea unui mesaj la maxim 1 oră, 8 minute şi 16 secunde de la expediere, însă e necesar că recipientul să deschidă aplicaţia şi să primească efectiv de la serverele companiei cererea de ştergere a mesajului. Dacă acea persoană nu deschide aplicaţia WhatsApp la maxim 13 ore, 8 minute şi 16 secunde de la iniţierea cererii pentru ştergerea acelui mesaj din conversaţie, atunci el va rămâne permanent în conversaţia acelei persoane, din păcate pentru expeditor

WhatsApp impunea în trecut trecerea unei zile de la iniţierea cererii de ştergere şi până la deschiderea aplicaţiei de către interlocutor pentru a o primi, însă iată că perioadă a fost aproape înjumătăţită de către companie, scrie idevice.com. Motivul din spatele acestei schimbări nu este cunoscut, dar unii presupun că ar fi vorba despre o dorinţă a celor de la WhatsApp de a împiedică exploatarea acestei funcţii de către persoane care ar dori să şteargă în mod frecvent mesaje multe trimise către interlocutori. 

Citeste si...  20 de ani de căutări GOOGLE. Evoluţia companiei, semnificaţia numelui, dar şi ACUZAŢIILE cu care se confruntă în prezent

WhatsApp a implementat anul trecut funcţia care permitea ştergerea mesajelor trimise către anumiţi interlocutori, iar până în prezent a modificat-o de 2 ori după ce a oferit-o în mod public, iar cu siguranţă vom vedea şi alte modificări în viitor. De ce nu anunţa WhatsApp modificări de acest gen este foarte greu de spus în momentul de faţă, însă sunt destul de sigur că dacă schimbările ar fi mai importante, compania americană ar face şi anunţuri publice pentru utilizatori.