Unul dintre cei care se ocupă de administrarea celei mai iubite platforme de mesagerie a făcut marele anunț. WhatsApp va suferi modificări de care utlizatorii nu se vor bucura de loc. Din păcate va trebui să ne obișnuim cu ceva ce nu ne doream.

WhatsApp a avut acum câteva săptămâni anunţat faptul că urmează să afişeze reclame pentru utilizatorii din lumea întreagă, iar astăzi a fost confirmat în mod oficial totul de către Chris Daniels, noul preşedinte al companiei. 

 Conform noului preşedinte, aplicaţia WhatsApp va afişa foarte curând reclame în secţiunea Status, adică aceea în care putem vedea şi story-urile zilnice ale prietenilor noştri, însă cât de “curand” se va întâmplă acest lucru, deocamdată nu ştie nimeni. 

 Se specula că aceste reclame urmau să fie introduse în aplicaţie undeva pe la începutul anului viitor, însă e posibil că ele să apăra chiar înainte de sfârşitul anului, din păcate pentru noi. Cei de la Facebook sunt disperaţi să monetizeze mai bine aplicaţia WhatsApp, aşa că e foarte posibil că reclamele să apăra prin noiembrie, sau cel târziu decembrie, totul fiind gândit fără a fi luat în calcul ceea ce îşi doresc utilizatorii, mulţi fiind hotărâţi să părăsească platformă.

 

 Planurile pentru a afişa reclame în cadrul acestei aplicaţii au fost făcute chiar înainte că ea să fie comparată cu peste 20 de miliarde de dolari de la co-fondatorii ai, ambii părăsind compania în ultimul an. WhatsApp va avea reclame care nu vor putea fi blocate în vreun fel de către utilizatori, aşa că dacă veţi folosi în continuare aplicaţia, şi funcţia Status, atunci va trebui să suportaţi toate reclamele pe care compania Facebook le va afişa. 

Citeste si...  Casnica de la Masterchef injurata ca la usa cortului pe Facebook