Jessica Alba recunoaște că se simte inconfortabil filmând scene de sex, pe care le găsește „dezgustătoare”. Ca să-și facă puțin curaj, actrița bea o gură de tequila.

Frumoasa vedeta Jessica Alba de 38 de ani a mărturisit în podcastul „The Skinny Confidential Him & Her”, în care a apărut împreună cu soțul ei, Cash Warren, că are emoții de fiecare dată când ajunge la filmările pentru secvențele erotice.

Frumoasa actriță recunoaște că a ajutat-o foarte mult faptul că e căsătorită cu cineva care face parte din branșă. Ea și producătorul de film sunt căsătoriți de 9 ani și au împreună 3 copii. Dar are multe rețineri când urmează să filmeze scene amoroase. „Când alegi să faci asta cu cineva… e ceva foarte intim. Respiri lângă el, totul se întâmplă acolo, îi miroși pielea… vrei să alegi cu cine vrei să faci asta, dar aici trebuie să pretinzi că faci asta”, a explicat ea.

Citeste si...
Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela ce zboruri, aviatice suspendă România

„Uneori faci asta zi după zi și trebuie să recreezi acel moment de fiecare dată, să recreezi apogeul intimității din unghiul ăla sau din unghiul celălalt… și, apropo, toată lumea e de față”, a continuat ea.

Jessica Alba își învinge timiditatea în astfel de momente cu un shot de tequila înainte: „Trebuie să spun că sunt neprofesionistă 100%: pentru că simt că oamenii buni din entertainment n-au nevoie să facă asta”, a mărturisit actrița.

Soțul vedetei, Cash Warren, de 40 de ani, nu a fost convins de spusele acesteia: „N-ai cum să zici că nu-i distractiv să te giugiulești cu cineva…”, a tachinat-o acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.