Scene incredibile la un meci de fotbal din campionatul Braziliei! Un suporter a căzut de la inelul de sus al arenei Morumbi la partida dintre Sao Paulo şi Gremio şi a aterizat peste o spectatoare. Cei doi au fost transportaţi de urgenţă la spital, iar veştile sunt excelente – în mod miraculos, niciunul nu a suferit răni grave.

Scene incredibile la un meci de fotbal s-a produs la o fază la care fanii gazdelor încercau să-şi încurajeze mai aprig favoriţii. Tiago Melo Rios, un fan de 23 de ani, a exagerat cu manifestările şi a trecut peste balconul de la etajul al treilea al arenei pe care se aflau aproape 70.000 de spectatori prezenţi. Imaginile au surprins momentul în care Tiago a fost la un pas de tragedie, mai ales că s-a prăbuşit peste GiovanaSantos Araujo, o fetiţă de 13 ani aflată la un nivel inferior.

Citeste si...  Bunica fostei șefe a AEP, în vârstă de 90 de ani, ATAC DUR la Laura Codruța Kovesi: 'Vreau să o văd la PUȘCĂRIE'

Distanţa dintre cele două niveluri este de aproximativ 20 de metri. Cei doi au primit îngrijiri pe stadion, înainte de a fi transportaţi cu ambulanţa la spital. Fata de13 ani, Giovana, a scăpat aproape nevătămată, în afară de sperietura groaznică din momentul în care Tiago a căzut peste ea. Tânărul de 23 de ani a scăpat şi el ieftin – s-a ales cu o fractură de femur.

Mama celui rănit a declarat că a aflat despre accident de la prietena băiatului care a văzut imaginile pe internet. Aceasta a sunat pe telefonul lui Tiago şi cineva de la spital i-a explicat ce s-a întâmplat.

Partida dintre Sao Paulo şi Gremio s-a încheiat nedecis, 0-0.î