Scene incredibile la un meci de fotbal din campionatul Braziliei! Un suporter a căzut de la inelul de sus al arenei Morumbi la partida dintre Sao Paulo şi Gremio şi a aterizat peste o spectatoare. Cei doi au fost transportaţi de urgenţă la spital, iar veştile sunt excelente – în mod miraculos, niciunul nu a suferit răni grave.

Scene incredibile la un meci de fotbal s-a produs la o fază la care fanii gazdelor încercau să-şi încurajeze mai aprig favoriţii. Tiago Melo Rios, un fan de 23 de ani, a exagerat cu manifestările şi a trecut peste balconul de la etajul al treilea al arenei pe care se aflau aproape 70.000 de spectatori prezenţi. Imaginile au surprins momentul în care Tiago a fost la un pas de tragedie, mai ales că s-a prăbuşit peste GiovanaSantos Araujo, o fetiţă de 13 ani aflată la un nivel inferior.

Citeste si...  CUPA MONDIALĂ 2014. Motivul pentru care președintele Braziliei nu va asista la meciul de deschidere

Distanţa dintre cele două niveluri este de aproximativ 20 de metri. Cei doi au primit îngrijiri pe stadion, înainte de a fi transportaţi cu ambulanţa la spital. Fata de13 ani, Giovana, a scăpat aproape nevătămată, în afară de sperietura groaznică din momentul în care Tiago a căzut peste ea. Tânărul de 23 de ani a scăpat şi el ieftin – s-a ales cu o fractură de femur.

Mama celui rănit a declarat că a aflat despre accident de la prietena băiatului care a văzut imaginile pe internet. Aceasta a sunat pe telefonul lui Tiago şi cineva de la spital i-a explicat ce s-a întâmplat.

Partida dintre Sao Paulo şi Gremio s-a încheiat nedecis, 0-0.î