Adrian Porumboiu, fostul patron de la FC Vaslui, a povestit, pentru gsp.ro, o scenă incredibilă la care a participat alături de Dumitru Sechelariu, fostul primar al Bacăului, și Gheorghe Ștefan ” Pinalti”, fostul patron al Ceahlăului Piatra Neamț.
Cei trei jucau poker în momentul în care Sechelariu, de bucurie că avea royală, a scos un pistol cu gaze și a tras în sus, spre spaima celorlalți doi. 
„Eram la Dumitru Sechelariu. Mai era acolo Pinalti. Jucam poker, cu glume, șprițuri. Și la un moment dat, Dumitru a prins royală. De bucurie, a scos un pistol cu gaze și a tras în sus. Normal că noi am fugit pe scări.
El țipa după noi: «am royală, am royală!» Bine, mă, ai royală! Toată lumea a fugit pe scări. Nu a fost niciodată vreun joc pe jucători. Nu e adevărat nici că Gigi și-a pierdut mașina la un joc de poker”, a povestit Porumboiu la TV Dolce Sport.
Dumitru Sechelariu a fost unul dintre cei mai controversați patroni postrevoluționari și patronul echipei FCM Bacău timp de 21 de ani, timp în care formaţia moldoveană a avut cele mai bune rezultate din istorie. Acesta a murit în februarie 2013.

Citeste si...
Iata ce explicație dă Cristi Borcea la 17 ani de când a emis o replică celebră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.