Cătălin Scărlătescu este, proababil, cel mai popular Chef din România, reușind să combine cu success rezultatele din bucătările și mâncărurile făcute cu o viață mondenă agitată.

Cu toate acesta, Scărlătescu a fost de curând la un pas de moarte. Și nu, nu din cauza curie de slăbire pe care a urmat-o și care l-a făcut să își schimbe întreaga garderobă, ci din cauza felului de mâncare preferat al lui. Astfel, a dezvăluit el la Antena 1, în timp ce se afla într-un hotel de cinci stele, Chef Cătălin Scărlătescu a comandat un burger cu carne, lucru care a fost aproape să î idea o lovitură fatală. Iar asta pentru că, după ce a mâncat jumătate din el, lucrurile au luat-o razna, potrivit, click.ro

foto: Facebook

“Era să mor la un hotel de cinci stele. Am mâncat jumătate de burger şi am găsit un vierme în carne. Avea şi trei ouă. Era să rămâneţi fără Scărlătescu.Am delirat, am căzut şi m-au luat frisoanele. Am avut temperatură 40 cu 4. Uite-te în ce hal eram!”, a povestit chef Cătălin Scărlătescu la Antena 1