Scapă de grăsime în şapte zile!

abdomen_43892300

Indiferent care este zona ta problemă, dr. Oz are pentru tine o formulă secretă care combină două ingrediente ţintind exact grăsimea care îţi dă de furcă.

Vrei să slăbeşti la burtă

Grăsimea de pe abdomen e foarte încăpăţânată, fiind strâns legată de stress. Dr. Oz explică: la burtă te îngraşi cel mai uşor şi slăbeşti cel mai greu pentru că grăsimea abdominală este rezerva de urgenţă a organismului tău, aceea la care apelează numai în situaţii extreme. Iar când eşti stresată, corpul tău nu renunţă la această grăsime crezând că urmează o perioadă de criză.

Formula secretă: GLA şi fasole

GLA (acid gama linoleic) combate stresul, calmează organismul, care astfel poate să ardă grăsimea abdominală. Dr. Oz recomandă un gram de GLA înainte de fiecare masă.

Şi mesele trebuie modificate, aşa încât fiecare din ele să conţină o porţie de fasole. Sunt de ajuns câteva linguri de fasole pe care le poţi amesteca în mâncarea preferată. Important este să le consumi în fiecare zi, la fiecare masă, timp de o săptămână şi vei vedea primele rezultate.

DrOz-600x400

Vrei să slăbeşti la fund

Femeile acumulează de obicei grăsimea în zona feselor, lucru care ţine de genetic şi de activitatea hormonală. De aceea, silueta tip pară se mai numeşte şi siluetă ginoidă, feminină.

Formula secretă: chitosan şi proteine din zer

Chitosanul este un supliment alimentar care blochează absorbţia grăsimilor în organism, în timp ce zerul este o sursă de proteine curate, fără grăsime. Dr. Oz recomandă un shake făcut din o lingură de proteină din zer, un gram de chitosan, o cană de apă, o banană pasată, seminţe de in măcinate şi o linguriţă de cacao. Timp de o săptămână, acest shake trebuie să înlocuiască micul dejun şi cina.

Vrei să slăbeşti la braţe

Grăsimea de pe braţe nu e doar inestetică, ci şi periculoasă pentru inimă, spune dr. Oz. Este greu de eliminat fiindcă e o grăsime concentrată pe care corpul tău o ţine ca rezervă de energie, pentru cazul în care va fi înfometat.

Formula secretă: ceai de pătrunjel şi cartofi dulci

Ceaiul de pătrunjel este un antioxidant puternic şi are efect diuretic, adică elimină apa din ţesuturi. Dar cel mai important este că ceaiul de pătrunjel te ajută să te simţi sătulă – trebuie să bei şase ceşti în fiecare zi. Cartoful dulce este singurul aliment cu carbohidraţi pe care îl poţi mânca şi trebuie să-l incluzi în fiecare masă, preparat în diverse moduri.

Vrei să slăbeşti la picioare

Grăsimea de pe coapse este mai puţină activă metabolic şi mai puţin irigată de vasele de sânge. Ea ajunge acolo fiindcă organismul încearcă să ţină grăsimea departe de organele interne.

Formula secretă – Piruvat de calciu şi dieta vegetariană

Piruvatul de calciu se găseşte şi în organismul tău, dar nu în cantităţi suficiente. Ia un gram din acest supliment alimentar înaintea fiecărei mese şi grăsimea de pe coapse va deveni mai activă metabolic, adică va fi mai uşor de transformat în energie.

În acelaşi timp trebuie să renunţi la carne. Dr. Oz ne spune de ce: carnea conţine grăsimi saturate, care se depun cel mai repede pe coapse. Însă chiar şi aşa ai nevoie de proteine pe care va trebui să le obţii din surse vegetale: soia, fasole, nuci, alune, migdale, etc.

Citeste si...  Se pregăteşte lansarea Facebook Paper