Jurnalistul Radu Tudor de la Antena 3 și-a arătat solidaritatea față de jurnaliștii care nu au fost acreditați la Ministerul Justiției: „Un politician european nu face asa ceva. Penibilul nu poate fi explicat. Presa trebuie sa fie solidara”, a scris Radu Tudor pe Facebook.

La câteva ore distanță Mircea Badea a comentat afirmațiile lui Radu Tudor, tot pe Facebook: „Când o sa fiu eu solidar cu niște jivine care întrerup declaratiile de presă zbierând obsesiile lor demente, cu niste javre care fac fake news cu intenție și misiune, cu niște potăi care apaludă abuzurile și atrocitățile altor descreierați, cu niște puroaie care se excită la tortura, ei bine atunci va pactiza și NATO cu ISIS, iar eu o voi lua cu sorcova devesela prin sat”, a spus Mircea Badea pe Facebook.

Citeste si...
Fenomen RAR pe cerul României. O Super Lună îşi va face apariţia la noapte

Vă reamintim că jurnaliștii Ionela Arcanu și Ovidiu Oanță nu au primit acreditarea de la Ministerul Justiției.

Pe 4 martie, Tudorel Toader i-a avertizat pe jurnaliştii care au încercat să îi pună întrebări: „Vă promit următorul lucru: am solicitările de reacreditare, în măsura în care nu daţi curs formulelor protocolare pe care le-am stabilit, voi acţiona în consecinţă. Vă rog, aşadar, să respectaţi”.