Două familii de romi au declanșat un scandal monstru în localitatea Clejani. Aceștia s-au bătut și au fost trase șchiar și focuri de armă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Giurgiu, Daniel Patentaşu, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că au fost trase focuri de armă în localitatea Clejani, din judeţul Giurgiu, fiind deschis un dosar penal.

Polițiștii din Mihăilești, de care aparține localitatea Clejani, luptătorii de la trupele speciale ale poliției, dar și jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului.

”În cursul dimineţii am fost sesizaţi cu privire la faptul că, în localitatea Clejani, în judeţul Giurgiu, are loc un conflict. La faţa locului s-au deplasat imediat echipaje de Poliţie, în prezent situaţia este sub control. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor care au condus la producerea acestui conflict. Din primele declaraţii s-au auzit focuri de armă, urmează ca acest lucru să fie stabilit cu certitudine în urma cercetărilor pe care le vom efectua”, a spus Patentaşu.

Citeste si...
Gelu Olteanu și iubita lui ajung în instanță. Doarul lor s-a finalizat

Potrivit acestuia, sunt duse mai multe persoane la audieri, iar în paralel se fac în continuare cercetări la faţa locului.

În urma scandalului două persoane au fost transportate la spital.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.