Scandal care a izbucnit la un an de la moartea lui Kobe Bryant.

Sotia fostului baschetbalist, Vanessa, a reactionat dur pe internet la un an de la pierderea sotului si a uneia dintre fiicele sale. Femeia a comentat acuzatiile lui Evan Rachel Wood.

Aceasta din urma postase, la 3 zile de la accidentul in care Kobe si-a pierdut viata, un mesaj pe Twitter, in care il acuza pe sportiv de abuz sexual.

„Nu am scris nimic până acum, fiinddcă am simțit nevoia să las puțin timp să treacă înainte să mă exprim. Dar da, acum e cazul ca lucrurile să fie spuse. Omul a fost un violator”, scria actrita.

La un an dupa acea postare, Vanessa Bryant i-a dat o replica lui Wood, contrazicandu-i acuzatiile.

„Tweetul tau fals, insensibil, defaimator si calomniator este cel putin ticalos si deranjant. Tipul asta de acuzatie trimite barbati negri nevinovati la inchisoare pentru crime pe care nu le-au comis. O acuzatie nu face pe cineva vinovat! NU STII FAPTELE DIN DOSAR”, a scris sotia lui Kobe.

Fostul baschetbalist a fost acuzat, in iulie 2003, de viol asupra unei angajate a unui hotel din Colorado. Femeia a decis ulterior sa nu depuna marturie, iar acuzatiile impotriva lui Bryant au fost anulate.

Kobe Bryant a incetat din viata pe 26 ianuarie 2020, in urma prabusirii elicopterului in care se afla alaturi de fiica lui, Gianna, si de alte 7 persoane.

Evan Rachel Wood a fost implicata recent intr-un scandal cu Marilyn Manson, pe care l-a acuzat ca a abuzat-o ani intregi, de-a lungul relatiei lor.

Citeste si...
Cutremurul in Bucureşti, s-a resimţit puternic .Magnitudinea 5.8 pe scara Richter