Si a avut loc in sfarsit, asa zisa nunta a anului: Anda Adam s-a casatorit duminica, 7 iunie, cu alesul inimii sale, Sorin Andrei Niculescu, un baietas mai tanar cu 7 ani decat ea, cam certat cu legea si cam fericit ca a devenit celebrul in calitate de partener de viata al unei soliste de succes.
nunta-anta-adam
Din pacate, mirii au exagerat cu regulile legate de intrare a invitatilor, aproape 500 la numar, asa ca nu putea lipsi din „desfasuratorul” evenimentului un scandal urias!   Unii dintre invitati au fost mai preocupati de toatele, coafuri, cadou si altele asemenea asa incat si-au uitat acasa invitatiile, iar odata ajunsi la  locul unde a avut loc petrecerea, la Snagov, bodyguarzii nu i-au lasat sa intre decat dupa indelungi discutii pe un ton ridicat.  
 
Excesul de zel al garzilor a dus si la un mare scandal exact din motivul deja mentionat, anume ca anumiti nuntasii si-au uitat invitatiile acasa si au fost luati in primire de bodyguarzi. Acestia nu au fost lasati sa intra la locul unde va avea loc petrecerea decat dupa foarte multe discutii si insistente. Unul dintre invitati a fost la un pas de a sari la bataie.
 anda-adam-biserica-1_0
 
In jurul ore 18.00, Anda Adam a spus DA si a devenit sotie cu acte in regula, nasii ei fiind frumoasa Mihaela Gheara, sotia lui Nicu Gheara (absent de la eveniment), si fiul ei.Extrem de emotionata, vedeta si-a stapanit cu greu lacrimile si a marturisit apropiatilor ca a fost este cea mai frumoasa zi din viata ei. Duminica, pe durata intregii zile, Anda a imbracat doua rochii de mireasa. Una stil printesa, pe care cantareata a purtat-o la cununia civila si pe care o va avea si la cununia religioasa, dar si una scurta, pe care a imbracat-o inainte de inceputul petrecerii.
 
anda_adam_nunta4_6a351d9b5a
 
anda_adam_nunta2_33a1f580b8
Citeste si...  Cum arăta Anda Adam fără silicoane?!