O fotografie postată pe Instagram de soţia Secretarului Trezoreriei din SUA a reuşit să inflameze spiritele, după ce fosta actriţă, aflată într-o călătorie oficială cu soţul său, s-a lăudat cu brandurile care îi compuneau ţinuta. 
Actriţa Louise Linton, soţia mai tânără a lui Steven Mnuchin, Secretarul Trezoreriei din SUA, a reacţionat ironic la unul dintre comentariile critice la adresa fotografiei în care se lăuda cu ţinuta sa de 15.000 de dolari.
În imaginea care a stârnit furtuna Linton şi soţul său pot fi văzuţi coborând dintr-un avion guvernamental de mici dimensiuni, scrie Politico, femeia adăugând tag-uri ale unor designeri faimoşi ca Hermes, Tom Ford, Valentino şi Roland Mouret. În total, ţinuta acesteia ar costa aproximativ 15.000 de dolari, a făcut socoteala Daily Mail.
După un răspuns lung şi bizar adresat femeii care i-a criticat fotografia, spunând că se bucură că se bucură, ca cetăţean, că a putut plăti deplasarea celor doi, Louise Linton şi-a şters postările şi şi-a făcut contul privat. În răspuns ea spunea că plăteşte, cu soţul său, impozite mai mari decât alţii şi că „fac mai multe sacrificii decât alţii pentru SUA”.