O fotografie postată pe Instagram de soţia Secretarului Trezoreriei din SUA a reuşit să inflameze spiritele, după ce fosta actriţă, aflată într-o călătorie oficială cu soţul său, s-a lăudat cu brandurile care îi compuneau ţinuta. 
Actriţa Louise Linton, soţia mai tânără a lui Steven Mnuchin, Secretarul Trezoreriei din SUA, a reacţionat ironic la unul dintre comentariile critice la adresa fotografiei în care se lăuda cu ţinuta sa de 15.000 de dolari.
În imaginea care a stârnit furtuna Linton şi soţul său pot fi văzuţi coborând dintr-un avion guvernamental de mici dimensiuni, scrie Politico, femeia adăugând tag-uri ale unor designeri faimoşi ca Hermes, Tom Ford, Valentino şi Roland Mouret. În total, ţinuta acesteia ar costa aproximativ 15.000 de dolari, a făcut socoteala Daily Mail.
După un răspuns lung şi bizar adresat femeii care i-a criticat fotografia, spunând că se bucură că se bucură, ca cetăţean, că a putut plăti deplasarea celor doi, Louise Linton şi-a şters postările şi şi-a făcut contul privat. În răspuns ea spunea că plăteşte, cu soţul său, impozite mai mari decât alţii şi că „fac mai multe sacrificii decât alţii pentru SUA”.

Citeste si...  Air Force One, probleme tehnice, cu Trump la bord