Errol Musk, tatăl miliardarului Elon Musk, a conceput un copil cu fiica lui vitregă, motivând că aşa a fost „planul lui Dumnezeu”.

Errol Musk, în vârstă de 72 de ani, a declarat că bebeluşul pe care l-a făcut cu Jana Bezuidenhout, mai tânără cu 42 de ani decât el, este „splendid”.

El s-a căsătorit Heide, mama Janei, pe când fetiţa avea patru ani şi a mărturisit, într-un interviu acordat Sunday Times, că nu a considerat-o fiica lui vitregă, deoarece a fost crescută departe de familie.

Errol Musk a avut doi copii cu Heide, înainte să divorţeze de aceasta, după 18 ani de căsnicie, scrie The Telegraph. Tatăl lui Elon Musk a spus că Jana l-a contactat în 2017, după ce s-a despărţit de prietenul ei.

„Eram singuri, oameni pierduţi”, a declarat Errol Musk, care locuieşte în Africa de Sud. „Un lucru a dus la altul – îl puteţi numi planul lui Dumnezeu sau al naturii”.

Două luni mai târziu, Jana a rămas însărcinată. După ce a presupus că fostul prieten al Janei este tatăl copilului, Errol Musk a cerut un test de paternitate. În urma acestuia, a descoperit cu uimire că bebeluşul este al lui.

Citeste si...
Gabriel Oprea, REACŢIE la acuzaţiile aduse de Vanghelie

Elon: „Tata este o fiinţă umană abominabilă”

„Jana este o fată minunată şi o mamă excelentă. A zis că i-am schimbat viaţa”, a spus tatăl lui Musk. Povestea sa ar putea explica lunile de relaţii reci cu fiul său. Într-un interviu recent, acordat celor de la Rolling Stone, Elon Musk, deţinătorul unei averi de 20 miliarde de dolari, l-a descris pe tatăl său drept „o fiinţă umană abominabilă”, dar nu a oferit exemple concrete.

„Nu aveţi idee cât este de rău”, a spus Musk. „A făcut aproape orice lucru rău la care vă gândiţi”.

Musk Sr., căruia afacerile în domeniul ingineresc i-au adus milioane de dolari, a criticat afirmaţiile fiului său, dar a recunoscut că a împuşcat mortal trei hoţi, în casa sa din Africa de Sud. Milionarul a fost acuzat de omor, dar a invocat legitima apărare, obţinând astfel achitarea.