Procurorul Cosmin Pantea de la DNA Oradea a plâns în cadrul audierilor care au avut loc ieri la Secția de anchetă a magistraților din Parchetul General, potrivit avocatei Ingrid Mocanu.„Procurorul paraditor din Oradea, Cosmin Pantea, a plâns la audierile în care era întrebat de ce intenționa să paradească judecători. Ardelean a zis că i-a fost afectată viața privată, iar Man a zis că de fapt ei nu voiau să ajungă la cunoștința judecătorilor ce planuri de paradeală aveau ei … le-a mai și stricat cică ”relația” cu judecătorii pe care se pregăteau să îi paradească.

Procurorul DNA Oradea, cu lacrimi in ochi :

Voi vă imaginați ce inteligență și curaj au băiețașii ă:știa? Cum plănuiau ei paradeala judecătorilor la o țigară și o cafea și cum puneau pe hârtiuțe toate măgăriile menite să îi transforme pe oamenii ăia în sclavii lor? Ei nu voiau să se afle, micuții. Păi cum să vrea? Ce, criminalii sau violatorii de copii vor să se afle că ei au făcut ce au făcut? Îmi plac mult exemplele pe care le dau ei mereu, cu copii violați și alte nenorociri de același gen, menite să creeze emoție publică. Asta sunt și ei: violatori de judecători, criminali de justiție!
Și cum să plângi, măi, elitistule fioros? Tu, care lupți ca un viteaz cu atâția corupți? Tu, despre care zicea Zeița voastră că ”Voi sunteți DNA și nu vă lăsați”?
Dar oamenii ăia aruncați de voi prin pușcării nevinovați, și care se îmbolnăveau și mureau pe capete, nu plângeau? Dar copiii și familiile lor nu plângeau? Dar judecătorii și procurorii lăsați de voi fără mijloace de subzistență nu plângeau?
Nu vă este rușine, ticăloșilor?”, scrie Mocanu pe Facebook.

Citeste si...
Directorul CFR SA, demis pentru că a refuzat să semneze un contract

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.