Meciul Bute – Pascal, la un pas să nu se mai dispute! Haitianul, prea greu?!

61453242

Tensiuni de nedescris inaintea meciului de box dintre Lucian Bute si Jean Pascal. Dupa cum era de asteptat, cantarul oficial s-a lasat cu un scandal in toata regula, lupta fiind cat pe ce sa fie anulata din cauza pugilistului haitian.

61453243

Dupa un an si doua luni de pauza, Lucian Bute este pregatit sa revina in ring. Compatriotul nostru va boxa duminica dimineata, la ora Romaniei 6:15, cu haitianul Jean Pascal. Dupa mai multe replici taioase, cei doi pugilisti au dat nas in nas la cantarul oficial efectuat intr-un centru comercial din Montreal. Daca Bute nu a avut probleme sa se incadreze in limitele categoriei, avand chiar cu 600 de grame mai putin decat era admis, Pascal nu s-a incadrat initial in categorie.

Desi la un moment dat a existat aceste pericol, meciul nu a fost totusi anulat, reprezentantii sportivului haitian gasind o solutie salvatoare. Astfel, pugilistul de culoare a trebuit sa renunte la caciula pe care o purta si a reusit, intr-un final, sa se incadreze in categoria de greutate.

Asta nu a fost tot! Pentru a se da si mai mult in spectacol, Jean Pascal a venit la cantarul oficial cu un bandaj ce-i astupa gura, semn ca intentia sa pentru confruntarea de duminica dimineata este sa-i inchida gura romanului.

61453244

Meciul dintre Lucian Bute si Jean Pascal va avea loc duminica dimineata, cu incepe de la ora Romaniei 6:15, in Montreal. Partida reprezinta revenirea compatriotului nostru dupa o pauza de un an si doua luni. Mai precis, de la infrangerea suferita in fata lui Carl Frosh, cand romanul a pierdut centura mondiala.

Ranit in orgoliu dupa acest esec, Bute este gata sa moara in ring pentru a obtine o sansa la titlul de campion mondial la categoria semigrea, in versiunea WBC, centura detinuta in prezent de canadianul Adonis Stevenson. Daca va castiga lupta cu Pascal, compatriotul nostru va pune mana atat pe centura de campion al Americii de Nord, cat si pe cea de campion WBC Diamond.

Citeste si...  Lucian Bute, la nunta lui, vrea pe masă vin făcut de tatăl său