Polițiștii din Ilfov au confiscat ieri peste 1.400.000 de țigarete de contrabandă în București și Prahova, ascunse în două autoutilitare.

„La data de 24 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Ilfov au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a unor persoane bănuite că transportă țigări de contrabandă și au desfășurat șase percheziții în municipiul București și în județele Ilfov și Prahova descoperind peste 1.4000.000 de ţigarete. Astfel, polițiștii din Ilfov au oprit în trafic o aututilitară, pe raza municipiului București, în interiorul căreia au descoperit 210.000 de țigarete ascunse printre saci cu semințe, membrii grupării administrând și o societate în domeniul comerțului cu semințe.

Citeste si...  O vedetă americană, plină de vergeturi şi celulită, a făcut ravagii pe plajă!

De asemenea, în județul Prahova, polițiștii au descoperit aproximativ 1.200.000 de țigări de contrabandă, în interiorul unei autoutilitare parcate într-o curte, ce servea pe post de depozit pentru membrii grupării”, potrivit IPJ Ilfov.

Mașinile și țigaretele au fost ridicate de polițiști în vederea confiscării, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind estimat la 200.000 de euro.