Rusoiaca a făcut o şedinţă foto şi lângă Turnul Eiffel

 sharapova-colaj1

Pentru Maria Şarapova finala cu Simona Halep a fost al doilea succes la Roland Garros (trei finale consecutive) şi al cincilea din carieră. Simona Halep, locul 4 WTA, a pierdut finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros, după ce a fost învinsă, cu scorul de 6-4, 6-7 (5), 6-4, de rusoaica Maria Şarapova, locul 8 WTA.

sharapova

Imediat după festivitatea de premiere, Şarapova a „arestat” pentru puţin timp trofeul original înmânat de Chris Evert şi a postat o fotografie pe contul ei de Twitter alături de un mesaj.

Sharapova (3)

„Acesta este un moment la care visez în fiecare zi”, a fost mesajul rusoaicei, care va preda trofeul original şi se va alege cu o replică de dimensiuni mai mici.

French Open tennis tournament at Roland Garros

În această dimineaţă, rusoaica a fost invitată pentru a face o şedinţă foto cu trofeul la celebrul Turn Eiffel din Paris. Şarapova s-a afişat într-o ţinută extrem de sexy.

Sharapova 4

Finala de la Roland Garros, ediţia 2014, a fost cea mai echilibrată şi spectaculoasă din ultimii 13 ani şi a doua cea mai lungă din istorie. Tenisul practicat de cele două sportive a fost înaltă calitate, iar cei aproape 15.000 de spectatori – mulţi dintre ei români – prezenţi în tribunele arhipline ale arenei Philippe Chatrier au aplaudat de multe ori în picioare evoluţiile din teren. A fost pentru prima oară, din 2001, când finala feminină a French Open s-a disputat în trei seturi.

Sharapova 2

În afară de Roland Garros, Şarapova a cucerit trofeul la celelalte trei turnee de Grand Slam, Australian Open (2008), Wimbledon (2004) şi US Open (2006). A mai fost finalistă la Australian Open (2007 şi 2012) şi la Wimbledon (2011).

Citeste si...
Liviu Dragnea a facut, urgent, sedinta, dupa ce a revenit din vacanta