Şapte membri ai PNL Piteşti au fost excluşi din partid pentru neimplicare în acţiunile organizaţiei, pentru abateri de la politica Partidil National Liberal Argeş şi pentru denigrarea liderilor formaţiunii. Decizia a fost luată de Biroul Politic Judeţean al organizaţiei.

Biroul Politic Judeţean al PNL Argeş a decis, joi, în cadrul unei şedinţe, excluderea din partid a şapte membri: Tiberiu Avrămescu, Florin Baboi, Dragoş Predescu, Flavia Ghiţu, Otilia Şerban, Andrei Moşteanu şi Dumitru Moise.

Aceştia sunt acuzaţi de neimplicare în acţiunile partidului şi de nerespectarea deciziilor organizaţiei judeţene.

„Motivele pentru care cei numiţi au fost sancţionaţi cu excluderea din PNL sunt: neimplicarea în acţiunile partidului, lipsa acţiunii politice; abateri repetate de la política şi deciziile Partidil National Liberal Argeş, a hotărârilor BPN şi BPJ, prin denigrarea pe reţelele de socializare şi în grupurile interne de comunicare a PNL – declaraţii care au dăunat intereselor şi/sau imaginii partidului, liderilor săi locali şi naţionali; organizarea unor grupuri şi acţiuni în interiorul Partidil National Liberal, instigând membrii partidului împotriva conducerii judeţene şi naţionale”, se arată într-un comunicat al Partidil National Liberal Argeş.

Citeste si...  BREAKING NEWS! Moțiunea de cenzură, votată în Parlament cu 261 de voturi

Decizia a fost luată cu 22 de voturi „pentru”, 3 „împotrivă” şi un vot anulat.

În şedinţa Biroului Politic Judeţean s-a mai hotărât reconstrucţia Biroului Politic Local Piteşti şi urgentarea desemnării candidatului la funcţia de primar al Piteştiului.

O decizie similară a fost luată săptămâna trecută şi în PNL Dâmboviţa, unde 12 consilieri locali din judeţ au fost excluşi din partid, aceştia fiind acuzaţi că nu s-au implicat în campania electorală.