Producătorul Harvey Weinstein, 65 de ani, este luat iar în vizor! Tabloidul britanic The Sun a descoperit că mogulul care a hărţuit, agresat şi violat zeci de dive de pa marile ecrane avea o obsesie: sânii actriţei britanice Kelly Brook. El pusese ochii pe tânăra actriţă încă de când aceasta a pozat la rubrica „Fata de la Pagina 3”.

Harvey Weinstein este acuzat că a hărţuit şi agresat sexual peste 50 de celebrităţi. Pe lista victimelor lui se află Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow (n.r. agresiune sexuală despre care au ştiut timp de 25 de ani Brad Pitt şi Matt Damon, dar nici unul nu a făcut ceva pentru a-i lua apărarea actriţei) şi Rose McGowan.

După izbucnirea scandalului sexual, soţia Gergina Chapman a cerut divorţul de Weinstein

Recent, tabloidul britanic The Sun a descoperit că producătorul de la Hollywood, care nu mergea nicăieri fără pungi pline cu prezervative, pastile viagra şi bomboane M&M pe care le folosea în timpul orgiilor, avea o obsesie.

Kelly Brook a fost votată „pieptul anului 2013” din Marea Britanie

Era înnebunit de aproape 10 ani de Kelly Brook, 37 de ani. El s-a oferit în 2009 să îio plătească o excursie în Los Angeles pentru a participa la selecţiile pentru mai multe producţii cinematografice. În 2010, Weinstein îşi foloseşte influenţa pentru a o distribui într-un rol din filmul Piranha 3D. „Harvey era obsedat de Kelly. Îi căuta contract după contract pentru a o ţine în SUA aproape de el. Era convins că nu există altă actriţă cu mai mult sex appeal ca al ei. Însă Kelly îl refuza de fiecare dată şi asta îl întărâta şi mai tare. În particular, Kelly ne-a declarat că îl consideră scârbos şi respingător pe Weinstein”, a declarat o sursă pentru The Sun. La scurt timp după ce l-a cunoscut pe Harvey, Kelly a apărut pe coperta Playboy. Asta l-a înnebunit şi mai tare.

Citeste si...
Protestul magistraților, aruncat în aer de un cunoscut judecător: 'Mă scuzați, dar eu nu mă las manipulată. Mai devreme sau mai târziu, toți vom da socoteală'

Weinstein a bombardat-o cu invitaţii la cină şi îi cerea poze cu ea în pielea goală

Apropiaţii susţin că o bombarda cu invitaţii la cină, la hotel sau în vacanţe exotice. Însă Kelly l-a refuzat tot timpul. Kelly Brook a fost cuplată cu actorul Billy Zane, cunoscut pentru rolul său negativ din Titanic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.