Ori sunt norocoase, ori şi-au pus lacăt pe frigider. Cristina Rus, Crina Abrudan, Simona Pătruleasa şi Cristina Spătar şi-au afişat siluetele pe Litoral şi din faţă, şi din spate, iar concluzia e evidentă: arată senzaţional.
Crinei Abrudan (39 de ani) îi prieşte măritişul. Luna trecută s-a cununat civil cu fostul fotbalist Gabi Popescu, după 9 ani de relaţie, iar acum probabil se afla în luna de miere, la Mamaia. Fosta ştiristă de la Antena 1 va schimba prefixul la anul, dar trupul ei ne duce cu gândul la o adolescentă care dă Bac-ul. Fundul e bombat, abdomenul plat, iar pielea, fermă şi bronzată. 


Conştientă că arată bine, Crina Abrudan şi-a luat un costum de baie cât o batistă
Şi Cristina Rus (36 de ani) le-a ieşit în cale fotoreporterilor noştri, iar de această dată neacoperită de rochiţe de plajă, care te făceau să crezi că solista e complexată şi că îşi ascunde vreun defect. Nici n-ar avea motive! Mămică a doi băieţi, Cristina are un corp atletic şi o statură frumoasă, iar decolteul a devenit sută la sută natural, după ce în urmă cu doi ani vedeta a decis să-şi scoată implanturile cu silicon. 

Citeste si...  Mutare soc in televiziune. Sah mat Kanal D


Solista se prezintă onorabil şi din spate
În topul doamnelor sexy intră şi Cristina Spătar (45 de ani), şi ea de două ori mămică. Ştim că solista s-a modelat şi prin cabinetele medicilor esteticieni, însă este atentă şi la ce-şi pune în farfurie, aşa că meritul este şi al ei, nu doar al bisturiului. Cristina s-a camuflat la plajă sub o şapcă Louis Vuitton de 300 de euro, însă silicoanele uriaşe au dat-o de gol.

Cristina Spătar s-a camuflat sub şapcă, dar am recunoscut-o după silicoane
Simona Pătruleasa (42 de ani) e nelipsită de pe Litoral şi deja a prins culoare ciocolatie. Şi ea are curaj să se afişeze din toate poziţiile, iar noi v-o arătăm aşa cum n-o vedeţi la ştirile de la Kanal D.


Simona Pătruleasa s-a făcut ciocolatie de la atâta bronz