Cântăreața Sanda Ladoși și soțul ei, Ștefan Tache, au fost luați de DIICOT, fiind acuzați într-un dosar de înșelăciune și spălare de bani. Conform autorităților prejudiciul creat de cei doi se ridică la aproximatitv un milion de euro. 

Surse au declarat pentru Agerpres că afaceristul Ștefan Tache este acuzt de constituire de grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune în dauna unor instituții de credit și spălare de bani prin disimularea originii ilicite a unor sume de bani. Faptele ar fi avut loc în perioada 2008-2014. Mai mult, acesta este acuazat și de înșelăciune în formă continuată, pentru fapte săvârșite în aceeași perioadă, când ar fi indus în eroare Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii SA IFN cu ocazia încheierii și executării a două contracte de credit (acorduri cadru de finanțare) și șase acte adiționale, prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase (finanțarea activității de leasing financiar) și prin folosirea de mijloace frauduloase, producându-se o pagubă de 4.344.939 lei. 

Citeste si...  Orban spune că PNL va schimba Legii de functionare a Curţii Constitutionale

Cântăreața Sanda Ladoși este și ea acuzată de de constituire a unui grup unui grup infracțional organizat pentru că și-a asumat rolul de administrator în cadrul unei societăți folosite la activitatea infracțională.