În luna august a acestui an, compania coreană Samsung a lansat telefonul Samsung Galaxy Note 10, telefonul cu cel mai practic S Pen Stylus conceput până în prezent. Samsung Galaxy Note 10 este disponibil și în varianta Note 10 Plus, mai generoasă ca mărime, dar prevăzută cu același tip de stilou care a făcut furori încă de la lansarea pe piață.

Ambele model de telefoane Samsung Galaxy Note 10 au funcții de top pentru care merită să le iei în considerație în momentul în care dorești să achiziționezi un dispozitiv flagship. Dar chiar și fără a trece în revistă fiecare nouă adiție, stiloul S Pen, lăudat la nivel mondial, este un motiv suficient pentru ca mulți pasionați de tehnologie să declare acest telefon cel mai bun dispozitiv creat vreodată de compania coreană.

Pe lângă faptul că oferă o experiență de utilizare mult îmbunătățită față de modelele anterioare, S Pen Stylus permite folosirea funcției zoom și schimbarea camerei frontale cu cea din spate în timpul sesiunilor de fotorgafie, sau utilizarea accelerometrului și girometrului cu care telefonul este prevăzut.

Data de lansare și părerile utilizatorilor la prima testare a telefonului Samsung Galaxy Note 10

Samsung a anunțat lansarea noului model Samsung Galaxy Note în data de 7 august la un eveniment ținut în orașul New York, din SUA. Iar lansarea oficială atât pe continentul american, cât și în Marea Britanie și Australia a avut loc în data de 23 august.

Nu mică le-a fost mirarea celor prezenți când reprezentanții Samsung au oferit pieței nu unul ci două modele de telefoane Samsung Galaxy Note, un eveniment nemainîntâlnit până în prezent. Însă deși nu există de mult timp pe piață, cei care au folosit până în prezent noul Galaxy Note 10 în ambele variante, au numai cuvinte de laudă.

Pe lângă formidabilul S Pen Stylus, ce alte funcții și dotăro demne de menționat are telefonul Samsung Galaxy Note 10?

Și Samsung Galaxy Note 10 și varianta sa mai voluminoasă sunt două telefoane departe de a putea fi descrise ca și convenabile. Pe site-ul oficial Samsung, primul tip de telefon pornește de la prețul de 4.499 lei, iar cel de-al doilea de la 5.199 lei. Dar design-ul curat și eleganța materialelor din care sunt confecționate fac ca aceste două telefoane să se ridice la înălțimea costurilor.

Citeste si...  Uluitor! Un braşovean a inventat ceva neaşteptat

Carcasa lui Samsung Galaxy Note 10 este confecționată exclusiv din sticlă și metal, ceea ce-i dă un look glossy și o senzație plăcută la atingere. În plus, privit din față, telefonul pare compus dintr-un ecran imens, care se întinde de la o margine la cealaltă a părților metalice. Tehnologia folosită pentru display-ul acestui telefon se numește tot Infinity-O ca și în trecut, dar față de modelele anterioare îmbunătățirile sunt evidente, ecranul fiind întrerupt doar de decupătura rotundă din centru pentru camera frontală.

Curbura display-ului și rezoluția, fac din Samsung Galaxy Note 10 un telefon ideal pentru filme sau jocuri. De aceea, odată ce l-ai achiziționat, este și păcat să nu-l folosești și cu acest scop. Iat cei îngrijorați pentru bunăstarea unei astfel de bijuterii, au opțiunea de a o proteja cu una din ampla colecție de huse personalizate de la Itelmobile.ro.

Filmări profesionale datorită unui efect inovativ

Funcția de filmare este și ea una din îmbunătățirile notabile aduse telefonului Samsung Galaxy Note 10 față de modelele anterioare. Ca și lentile de fotografiat și calitate a pozelor, Samsung Galaxy Note 10 nu se diferențiază de Samsung Galaxy S10, dar majoritatea tester-ilor au observat un upgrade considerabil la capitolul film.

În timpul filmărilor, Samsung Galaxy Note 10 se poate focusa pe subiectul central, făcându-l să iasă în evidență în comparație cu cadrul în care se află, sau accentuându-i culorile lăsând în alb și negru totul în jurul său. În domeniul fotografiei, acest efect nu este unul nou și îl pot realiza și alte telfoane. Dar ca video aduce ceva în plus față de tot ce a creat Samsung până acum.

Chiar dacă în cazul telefonului Samsung Galaxy Note 10 spre deosebire de Note 10 Plus lentila DepthVision cu care cel din urmă este dotat, lipsește, efectele speciale din timpul filmărilor sunt posibile și la acest telefon datorită software-ului performant cu care este echipat.