Divorţat de Sylvie Meis în luna decembrie a anului trecut, Van der Vaart, mijlocaşul lui Hamburg şi al naţionalei Olandei, şi-a refăcut rapid viaţa amoroasă alături de Sabia Engizek, nimeni alta decât soţia fostului său coechipier, Khalid Boulahrouz.

Această prezentare necesită JavaScript.

Van der Vaart nu se sfieşte să apară cu Sabia la evenimentele mondene la care este invitat şi nu mai face un secret din faptul că o iubeşte pe frumoasa lui parteneră. Cei doi s-ar fi cuplat încă din luna aprilie a anului trecut, dar s-au afişat pentru prima oară împreună abia în septembrie, cu trei luni înainte de pronunţarea divorţului jucătorului de la Hamburg.

O accidentare a făcut însă ca jucătorul să rateze Cupa Mondială. Cei doi au profitat de vacanţa prelungită pentru a merge la plajă, dar nu au putut scăpa de paparazzii. În imagini se observă că Van der Vaart se simte bine cu Sabia, în ciuda faptului că aceasta şi-a etalat celulita la Saint Tropez.

Interesant este faptul că, până ca Van der Vaart să divorţeze, Sylvie şi Sabia erau prietene bune, ele pozându-se împreună la diverse evenimente la care participau alături de soţii lor de la acea vreme.

Citeste si...  Ce a lăsat la vedere prietena Sami Khedira în timpul unei partide de volei pe plajă!