După o amânare de mai bine de 4 luni, PNL pare să fi decis lista pentru europarlamentare! Rares Bogdan va deschide plutonul de liberali, chiar dacă nu este membru al PNL. Surpriza vine și de pe locul 2, acolo unde a ajuns fostul membru al PMP,Siegfried Mauresan  Așadar, liberalii au pus pe primele două locuri oameni fără legătură veche cu partidul.

PNLparesă fi decislistapentrueuroparlamentare.Conform surselor, Crin Antonescu a fostlăsatînafară. Deșispunecă el va deschidelista, a fostabandonat de colegiisăi. Dar, la schimbși-aurcatsoția, Adina Vălean pe un loc sigur, înciudadeclarațiilorcă ea nu va mai candida. Liberaliimizează pe 8 locurisigure, dar pe pozițiile 9 și 10 sunt doigrei, care ar puteasărămână pe dinafară.

1. Rareş Bogdan – jurnalist

2. Siegfried Mureşan (PNL) – purtător de cuvânt PPE

Citeste si...  Se zvoneste despre o mare tradare la europarlamentare transferul de primari

3. Mircea Hava (PDL)- primar Alba Iulia

4. Adina Vălean (PNL) – europarlamentar

5. Daniel Buda ( PDL) – europarlamentar

6. Vasile Blaga (PDL) – fost preşedinte PDL

7. Dan Motreanu (PNL) – fost deputat PNL

8. Cristian Buşoi (PNL) – europarlamentar

9. Gheorghe Falcă (PDL) – primar Arad

10. Marian Jean Marinescu (PDL) – europarlamentar

Potrivit surselor citate, liberalii mizează pe obţinerea 10 locuri de eurodeputaţi la alegerile care vor avea loc pe 26 mai, însemnând un scor al PNL între 25 şi 30%.

Biroul Permanent Național al PNL l-a numit săptămâna trecută, de asemenea, pe Robert Sighiartău șef de campanie pentru europarlamentare.

Alegerile pentru Parlamentul European vor avea loc pe 26 mai.