Este luna noiembrie și așa cum ne-au obișnuit din anii trecuți, retailerii au dat startul la reduceri, iar acestea vor dura toată luna.evoMAG

Printre retailerii care au început deja Black Friday se numără Altex, evoMAG, Flanco şi Carrefour.

evoMAG oferă discount-uri de până la 80% la peste 60.000 de produse, din circa 6.000 de repere. Numărul mare de produse aflate la reducere în această perioadă face ca Black Friday 2018 să fie cel mai mare eveniment de reduceri organizat vreodată de evoMAG. Faţă de campania de reduceri de anul trecut, campania de Black Friday 2018 este de două ori mai mare.Cele mai mari reduceri din an vor viza aproape toate categoriile de produse.Astfel, clienţii evoMAG vor putea cumpăra telefoane mobile şi accesorii la preţuri reduse la jumătate, televizoare 4K la preţuri începând de la 799 de lei, laptopuri de gaming cu reducere de până la 1.200 de lei, electrocasnicemaiieftine cu până la 50%. Tot la reducerevor fi şiechipamente multimedia, monitoare, imprimante, componente PC, produse de îngrijire personală, din categoria sport & fitness etc.evoMAG va desfăşuraediţia din acest an a Black Friday în intervalul 1 – 18 noiembrie, pe parcursul a trei runde de reduceri.În fiecare nouă rundă de Black Friday vor fi incluse şi produse diferite, care nu au beneficiat de reduceri în rundele anterioare. 

 La Altex “produsele substanţial reduse au fost atent selectate pentru a răspunde aşteptărilor variate ale clienţilor, dar şi pentru a le oferi accesul la tehnologii de ultimă oră. Reducerile sunt valabile pe toată perioada campaniei (1 noiembrie – 5 decembrie), tocmai pentru a oferi tuturor clienţilor şansa să aleagă şi să beneficieze de produsele şi reducerile care li se potrivesc. Acest eveniment este despre clienţi, pentru clienţi” a declarat Raul Filip, Director Achiziţii Altex Romania.

Carreofur organizează Black Friday în perio

Citeste si...  România face senzaţie la preliminariile pentru CM de fotbal pe plajă » Fostul stelist Dorel Zaharia a marcat un gol FABULOS!

ada 1 noiembrie – 2 decembrie la produse elecronice, electrocasnice, de casă şi gradină. 

eMAG, cel mai mare magazin online din ţara noastră, va organiza Black Friday în data de 16 noiembrie.