Actriţa Scarlett Johansson, cea mai sexy femeie din anul 2013

scarlett-johansson-23_71189200

Actriţa americană Scarlett Johansson a fost desemnată din nou cea mai sexy femeie în viaţă, informează huffingtonpost.com. Scarlett Johansson, care a fost desemnată cea mai sexy femeie în viaţă şi în anul 2006, este prima femeie din lume care a primit acest trofeu de două ori. Numărul pentru luna noiembrie al revistei Esquire va fi lansat în Statele Unite pe 15 octombrie.

În vârstă de 28 ani, Scarlett Johansson a anunţat recent că s-a logodit cu jurnalistul francez Romain Dauriac, cu care intenţionează să se căsătorească.

Scarlett Johansson a fost căsătorită cu actorul canadian Ryan Reynolds, de care a divorţat în decembrie 2010. Artista americană a avut apoi o relaţie de câteva luni cu actorul american Sean Penn.

Scarlett Johansson s-a remarcat la vârsta de 12 ani, jucând alături de Robert Redford în filmul „Îmblânzitorul de cai/ The Horse Whisperer”, în 1998. După acel rol, Scarlett Johansson a devenit o actriţă de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizări la Globul de Aur şi a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia sa din piesa de pe Broadway „A View from a Bridge”, s-a remarcat în filme precum „Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in Translation”, pentru care a câştigat premiul BAFTA, dar şi „Fata cu cercel de perlă”, „Cântec de iubire”, „Match Point”, „Jurnalul unei dădace”, „Vicky Cristina Barcelona” şi „Cealaltă moştenitoare Boleyn”.

În ultimii ani, actriţa americană s-a remarcat şi în filmele de acţiune, interpretând personajul Black Widow din filmele „Răzbunătorii/ The Avengers” şi „Iron Man 2”. Ea va începe să filmeze pentru „Lucy”, un thriller de acţiune regizat de Luc Besson, după încheierea filmărilor de la „Captain America: The Winter Soldier”.

Câştigătoarea din 2012 a fost actriţa Mila Kunis.

 

Citeste si...  Loredanei Chivu i-au scăpat sânii pe afară!