S-a mai găsit un pachet cu droguri în apropiere de Eforie Sud, la aproximativ doi kilometri de la ultimul pachet descoperit, este un pachet ceva mai mare la aproximativ un kilogram și jumătate, potrivit Antena 3.

Este cel ce-al zecelea pachet cu droguri gasit duminica pe plajele din litoral. Cele mai multe pachete sunt in zona de sud, unde sunt valuri mai mari si pachetele ajung mai repede la mal.

Alte şapte pachete cu cocaionă au fost găsite duminică dimineață, pe litoral, după o amplă operațiune a poliției.

Sute de ofițeri şi jandarmi sunt în alertă şi survolează în larg cu vase și elicoptere în căutarea stupefiantelor.

Apel de la Poliţia Română

Poliţia Română a lansat un apel către cei care găsesc astfel de pachete pe plajele de pe litoralul românesc. Oamenii sunt sfătuiţi să nu deschidă pachetele pentru că îşi pot pune viaţa în pericol.

Citeste si...
Sexul anal, mituri spulberate

„Avertizăm cetăţenii din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunţe cel mai apropiat poliţist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete. Acestea pot conţine droguri cu o concentraţie foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viaţa! În momentul de faţă, pe litoralul Mării Negre, este în derulare o amplă operaţiune într-un dosar de trafic de droguri, derulată de poliţişti, poliţişti de frontieră şi jandarmi, sub coordonarea DIICOT”, a precizat, sâmbătă, IGPR.

Cantitatea de 131 de kilograme de droguri a fost depistată şi ridicată vineri şi sâmbătă de pe litoralul din judeţul Constanţa, operaţiunea de căutare a pachetelor susceptibile a conţine droguri continuând, a informat, duminică, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.