Primaria Municipiului Bucuresti, prin Arcub, se afla in perioada de jurizare a lucrarilor inscrise in cadrul Concursului „Cea mai frumoasa fatada”,ce are ca obiectiv implicarea locuitorilor in viata orasului.

Astfel, in perioada 21 – 31 august, se desfasoara procesul de selectie pe sectiuni, a lucrarilor finaliste in concurs si jurizarea castigatorilor.

Vor fi introduse in etapa de analiza, lucrarile care raspund criteriilor regulamentului privind organizarea si desfasurarea concursului „Cea mai frumoasa fatada” .


Bucurestenii care s-au inscris si vor fi castigatori la una din cele trei sectiuni /categorii vor fi recompensati cu premii cuprinse intre 5.000- 1.000. lei si mentiuni. Amenajarile votate de cei mai multi dintre cetateni vor primi premiul publicului.

Citeste si...
Gabriela Firea spune ce măsuri vor fi luate pentru fluidizarea traficului rutier în Capitală

Castigatorii concursului vor fi anuntati in data de 8 septembrie 2017.

Creat cu scopul de a recompensa si incuraja eforturile locuitorilor Capitalei care doresc sa contribuie la infrumusetarea orasului, proiectul „Cea mai frumoasa fatada” urmeaza sa fie extins de Primaria Capitalei si la alte categorii si spatii din Bucuresti care pot fi amenajate.


Mai multe detalii si regulamentul concursului Cea mai frumoasa fatada:

www.pmb.ro

www.arcub.ro

http://concurs.pmb.ro/