Şi alte ţesături te pot scapă de problemele pielii

asternuturi-antirid_69be97ac3d

 Ştiinţa a avansat mult şi acum găseşti tot felul de soluţii ingenioase care te ajută să te menţii tânără şi frumoasă. Nu-i aşa că ai cumpăra o lenjerie de pat cu efect antirid sau blugi care te scapă de celulită? Vezi ce alte ţesături care te scapă de problemele pielii şi te ajută să fii frumoasă.

Expresia „somn de frumuseţe” nu mai este acum doar o figură de stil în conversaţie. Cel mai cool trend în materie de lenjerii de pat sunt cele infuzate cu cupru. Se pare că acesta stimulează producţia de colagen din piele şi are efecte antibacteriene care te feresc de iritaţii, acnee şi alte probleme ale tenului. Cercetătorii britanici au descoperit că lenjeriile de pat care au fost infuzate cu cupru diminuează aspectul psoriazisului şi a unor eczeme, ceea ce înseamnă că au şi scop terapeutic, nu doar de înfrumuseţare.

Blugi damă anticelulită

Celulita este o boală cu care se luptă necontenit multe femei din lumea întreagă. Acum, această luptă a mai primit un aliat al femeilor de pretutindeni: blugii de damă. O companie producătoare de jeanşi a introdus o gamă numită „Spa Denim”, care utilizează tot felul de substanţe hidratante şi creme anticelulită în compoziţia ţesăturilor. Rezultatele testelor oficiale nu au fost încă făcute publice, dar încercarea moarte n-are şi nici rău nu au ce să facă.

Haine infuzate cu SPF

Dacă blugii anticelulită nu v-au convins, ce spuneţi de haine cu protecţie solară, din ţesături infuzate cu substanţe cu SPF? Mai multe companii de îmbrăcăminte au scos game SPF de bluze sau pantaloni cu protecţie solară inclusă. Doar pentru că vine iarna nu înseamnă că nu trebuie să ne protejăm pielea de efectele nocive şi îmbătrânirea premkatură a pielii din cauza razelor ultraviolete.

Mănuşi pentru mâini mai tinere şi piele mai fermă

Nu este vorba despre o ţesătură anume sau un material special, dar purtarea mănuşilor ajută pielea de pe mâini să se menţină tânără. Acum, că iarna îşi intră în drepturi şi în România, aveţi nevoie de protecţie împotriva gerului şi a vântului rece care usucă pielea.

 

 

 

Citeste si...  Gabriela Firea, a avut o primă apariţie într-un studio TV, după problemele de sănătate