Flacăra speranţei a ars doar 14 sezoane, dar acum s-a stins în «ringul visurilor»

Iulia-Vantur-si-Stefan-Banica-01

După 14 ediţii măsurate în ceva mai bine de opt ani, flacăra speranţei de la “Dansez pentru tine” s-a stins. Mai-marii Pro Tv au oprit “robinetul” finanţărilor şi, prin urmare, au renunţat la a mai produce celebra emisiune-concurs care a adus audienţe uriaşe!

Noile programe financiare gândite la vârful Pro Tv au scos din schemă populara emisiune-concurs “Dansez pentru tine”. Prin urmare, echipa de producţie care se află în spatele show-ului caută acum soluţii de avarie pentru înlocuirea spectacolului care, ani de-a rândul, s-a aflat în topul audienţelor, scrie presa mondenă.

“Pe vremea asta trebuiau alocaţi banii pentru producerea sezonului 15, dar, din cauza lipsei fondurilor, s-a luat decizia ca show-ul să nu mai fie produs. Emisiunea va fi înlocuită cu o altă producţie, probabil una fără nume mari, cu angajaţi din Pro, realizată, fireşte, cu cheltuieli minime. Ne-am luat adio de la «Dansez»…”, au dezvăluit surse din televiziunea din bulevardul Pache Protopopescu.

Înainte ca Pro Tv să renunţe la a mai finanţa producerea show-ului, circula zvonul că Ştefan Bănică jr urma să se despartă de emisiunea pe care o prezenta alături de frumoasa Iulia Vântur, implicată în turnarea unei producţii indiene, la Bollywood.

Wilmark3.jpg

Eliminat în toamna trecută din juriul show-ului “Dansez pentru tine”, Willmark se pregăteşte pentru revenirea pe sticlă. Se zvoneşte că ar fi semnat un contract cu Kanal D, pentru o emisiune de divertisment în care va şi dansa.

Iar fosta lui colegă de trust Oana Cuzino, pe care o ştiţi de la producţia “Ce se întâmplă, doctore?”, este curtată atât de trustul Intact, cât şi de Prima TV, care şi-o doresc ca prezentatoare a unei emisiuni pe teme medicale. Până în prezent, vedeta nu a bătut palma cu nici un alt post TV.

 

 

Citeste si...  Litoral: au început rezervările pentru sezonul estival 2015