Un producător global de telefoane mobile, care este interzis în țara noastră, a prezentat un smartphone ZTE Nubia X incredibil, care este cu mult în fața americanilor de la Apple.

ZTE, unul dintre cei mai mare producători de telefoane mobile din lume, a prezentat un smartphone revoluţionar. ZTE Nubia X are un raport de 93,6% între ecranul utilizabil şi suprafaţa frontală.Ecranul principal este un LCD Full HD+ cu o rezoluţie de 1080 x 2280 pixeli şi o diagonală de 6,26 inci. Al doilea este un OLED care se rezumă la 5,1 inci şi are o rezoluţie de 1520 x 720 pixeli. Cele două camere sunt de 16 megapixeli cu F/1.8 şi 24 de megapixeli cu F/1.7.

ZTE Nubia X ascunde la interior un Snapdragon 845 cu 6GB sau 8GB RAM şi o memorie internă între 64GB şi 256GB. Nu există loc pentru un ZTE Nubia X are un acumulator de 3800 mAh şi rulează Android 8.1 Oreo din fabrică, mascat de interfaţa proprietară Nubia UI 6.0.2. Nu are o mufă de căşti, dar are câte un cititor de amprente integrat în ecran pe fiecare parte.

 
 
Preţul de achiziţie pentru noul gadget începe de la 473 de dolari pentru 6GB RAM şi 64GB de spaţiu şi sare până la 602 pentru 8GB RAM şi 256 de memorie internă. Finisajele disponibile sunt Deep Gray, Black Gold şi Sea Light Blue. În magazine va ajunge începând cu 5 noiembrie.
 

Citeste si...
Iată cum poți slabi cu ajutorul cafelei

Telefoanele ZTE sunt interzise la vânzare în România. Decizia a venit în instanţă. Vringo, o companie din New York, a reuşit să interzică vânzarea de telefoane ZTE în magazinele din România. Această companie a intentat procese şi împotriva Google, iar interdicţia

comercială obţinută contra ZTE vine pe fondul tehnologiei 4G/LTE.

SURSA:playtech

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.