S-a depistat un caz de COVID la Astra aseară, la Giurgiu, unul dintre jucători, Ljubjan Crepulja, nu a mai făcut antrenament pentru că nu avea o stare generală bună. Iar oficialii Astrei au decis să-i facă un test pentru noul coronavirus pentru a fi siguri că nu este nicio problemă.

La Astra S-a depistat un caz de COVID. Meciul cu Universitatea Craiova se amână 
Rezultatul testului realizat de jucătorul Astrei a ieşit pozitiv, astfel că meciul cu Universitatea Craiova nu se va mai juca în această seară! Probabil că Astra va urma paşii făcuţi de Poli Iaşi după testarea fals pozitivă a lui Cabral, cu o nouă analiză din aceeaşi probă, iar dacă au noroc şi iese negativ se va face o testare nouă în speranţa că partida se va putea disputa joi!

Atât respectivul, cât şi restul oamenilor din lotul Astrei au primit vineri rezultatele testelor efectuate marţi şi toate au ieşit negativ, dar conducerea a vrut că nu existe niciun dubiu.

Rezultatul testului este aşteptat azi, la ora 15:30, şi în funcţie de el se va lua decizia dacă se joacă sau nu.

Astra a testat pentru COVID-19 un jucător ca săptămâna trecută e ieşit negativ
Fotbalistul nu a făcut febră şi are gust şi miros. Astăzi nu mai avea nicio problemă şi se presupune că a fost vorba despre o problemă alimentară. „L-au testat ca să fie liniştiţi”, a explicat pentru Digi Sport o sursă medicală din Giurgiu.

Astra ţinteşte victoria pentru a păstra în continuare prima şansă la locul 3, pe care în dispută cu FCSB.

Cum poate câştiga Universitatea Craiova titlul de campioană
Indiferent de rezultatul meciului, Universitatea Craiova va disputa meciul din ultima etapă, cu CFR Cluj, cu titlul pe masă. Dar dacă Universitatea Craiova câştigă diseară la Giurgiu şi se duce la 4 puncte, iar în etapa a 9-a CFR Cluj pierde cu FCSB, atunci oltenii pot săsrbători deja titlul!

S-a depistat un caz de COVID la ASTRA, meciul cu Universitatea Craiova se amână


Citeste si...
DIICOT începe ancheta penala cu privire la evenimentele din 10 august. Jandarmeria acuză lovitură de stat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.