Primăria Capitaleia publicat lista celor aproape 4.200 de beneficiari de eco-vouchere acceptaţi în cadrul „Programului de stimulare a eliminării din traficul bucureştean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare”. Înscrierea unităţilor comerciale interesate să participe la program începe vineri.

Lista poate fi consultată AICI

Lista cuprinde, pentru fiecare persoană, numărul poziţiei în lista celor 5.000 de proprietari acceptaţi în program, codul primit la înregistrare, iniţialele numelui şi prenumelui sau denumirea persoanei juridice, precum şi data şi ora înregistrării, se arată într-un comunicat al Primăria Capitalei.

În perioada 3-16 mai, comercianţii eligibili, interesaţi să accepte la plată eco-voucherele emise de Primăria Capitalei, se pot înscrie în acest program.

Totodată, Primăria Municipiului Bucureşti va transmite către prestator nota de comandă pentru tipărirea eco-voucherelor şi ulterior distribuirea lor, prin curier, la adresa beneficiarilor. Primăria Capitalei derulează selecţia unităţilor comerciale participante la program şi tipărirea eco-voucherelor şi distribuirea acestora către beneficiari în baza contractului de prestări servicii încheiat cu UP Romania.

Beneficiarii eco-voucherelor vor intra în posesia acestora începând cu luna iunie.

Conform Primăriei Capitalei, după verificarea îndeplinirii condiţiilor de eligibilitate din regulament a celor 6.000 de participanţi înscrişi, în program au fost acceptaţi 5.000 de proprietari.

După verificarea dosarelor depuse, au fost admise 4.193 de dosare şi respinse 49 (atât proprietari acceptaţi în program care şi-au casat autovehiculul uzat înainte de data publicării “Listei celor 5.000 de proprietari acceptaţi în Program”, respectiv 23 noiembrie 2018, cât şi proprietari care şi-au casat/ radiat autovehiculul sau şi-au depus dosarul de acordare eco-voucher după 21 februarie 2019, data limită pentru casarea/radierea şi depunerea documentelor la Centrul de Informare şi Documentare pentru Relaţia cu Cetăţenii al Primăriei Municipiului Bucureşti. Toate aceste situaţii reprezintă condiţii obligatorii de eligibilitate prevăzute în Regulamentul Programului, nerespectarea acestora ducând la excluderea din Program).

Citeste si...
Fata lui Michael Jackson a pozat în sânii goi

Programul Primăriei Capitalei „de stimulare a eliminării din traficul bucureştean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare, prin acordarea de eco-vouchere” a fost iniţiat la propunerea primarului general, Gabriela Firea, şi aprobat de Consiliul General în şedinţa din 26 iulie 2018.

Prin acest proiect, Primăria Capitalei le oferă bucureştenilor care doresc să renunţe la autovehiculele uzate eco-vouchere în valoare de 9.000 de lei. Cu aceste eco-vouchere, bucureştenii declaraţi eligibili îşi vor putea achiziţiona autoturisme noi Euro 6, non-diesel, mijloace de locomotie noi „prietenoase cu mediul”, non-diesel, hibride sau electrice, obiecte electrocasnice şi electronice noi, cu clasa energetică superioară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.