Mihaela Rădulescu arată o formă de invidiat și se poate spune că are un corp după care tînjesc multe puștoaice. Vedeta, deși ajunsă la 47 de ani, spune că este nevoită să afcă eforturi uriașe să arate ca la 20.

Diva care apare săptămânal la Pro Tv are la activ operații estetice la sâni, buze, pomeți și nas. De asemenea și-a schimbat dantura cu totul. Stomatologii au spus ca acestia sunt din ceramica integrala, ca sunt refăcuți anatomic, adica nu sunt perfect drepti si par naturali. Pretul estimat pentru lucrare este de 10.000 de euro.

Se poate observa destul de ușor că în prezent Mihaela Rădulescu are injectată cu botox întreaga față pentru a-și acoperi ridurile, incluzând aici și ochii și fruntea.

Pentru toate aceste intervenții regulate, se pare că prezentatoarea ar fi scos din buzunar peste 100.000 de euro.

Criticată pentru numărul mare de operații estetice, Mihaela le-a replicat pe facebook cârcotașilor.

„La 47 de ani, nu e la fel de usor ca la 20… sa arati traznet, dar e mult mai simplu sa te SIMTI tanara, in forma si iubita. Macar pentru faptul ca ai aflat mult mai multe despre tine si pentru ca… iti pasa mult mai putin de gura lumii :), dar si pentru ca vrei sa traiesti ce-ti place, ce te amuza, ce te face sa iubesti viata, asa cum vine ea, cu de toate… Deci, cu voia voastra (sau fara) 🙂 tin sa multumesc echipei mele grozave, care-mi da atata incredere in mine SI pe scena” a scris diva pe Facebook.