Scandalul în care a fost implicată Laurette, unde vedeta a fost bătută într-o cameră de hotel, în Centru Vechi, de un bărbat, se pare că scoate noi detalii la iveală.

S-a aflat cum le păcălea pe victimele sale agresorul lui Laurette. Deşi în spaţiul public a apărut informaţia că vedeta și bărbatul în cauză s-ar fi întâlnit pentru favoruri sexuale, se pare că nu acesta ar fi fost motivul, după ce Laurette a negat asta.

S-a aflat cum le păcălea pe victimele sale agresorul lui Laurette: E plăcerea mea, 3.000 de euro pentru tine și 500 de euro pentru prințesa ta micuță!

De altlfel, s-a aflat că Laurette nu este singura care a căzut în plasa bărbatului care a bătut-o. Aceasta a făcut publice mai multe mesaje, din care reiese că, pe lângă ea, și alte fete ar fi fost abordate și atacate de bărbatul în cauză. Într-unul dintre mesajele recente postate de aceasta se poate vedea cum agresorul încearcă să o ”momească” pe o altă tânără să se întâlnească cu el.

”Așa e, sunt de acord cu tine. Sunt un bărbat matur, care știe să respecte o femeie deosebită ca tine din toate punctele de vedere. Țin foarte mult la discreție și cer același lucru. Repet, îmi placi foarte mult și ce am vorbit mă țin de cuvânt. E plăcerea mea sinceră. Sunt o persoană foarte responsabilă și îmi place să vorbesc sincer și deschis cu tine că așa mi-ai părut și tu ca persoană. E plăcerea mea, mă repet, 3.000 de euro pentru tine și 500 de euro pentru prințesa ta micuță, să iei ceva drăguț, ce dorește ea. Vine din partea mea cu drag”, este mesajul primit de una dintre tinerele pe care a încercat să le ”momească” agresorul lui Laurette, potrivit Spynews.

„Am avut amețeli foarte mari la cap, și picioarele mă dureau foarte rău. Am genunchiul stâng luxat și răni la ambele picioare. M-a târât pe covor și mai provin de la lupta mea cu el, el fiind cu toată greutatea peste mine. Mă chinuiam să ajung să deschid ușa. Urmele de sânge sunt din cauză că el m-a mușcat de mână în timp ce mă târam să deschid ușa. Avea la gură numai sânge, era plin de sânge”, a povestit Laurette la XNS.

Citeste si...
Tamara Buciuceanu Botez, dusă cu ambulanța la Elias