O femeie din Cluj-Napoca a plecat de acasă și nu s-a mai întors iar rudele au dat-o dispărută, sora ei fiind de părere că aceasta ar fi fost răpită de o sectă

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 15 iunie 2020, Lădar Olivia-Sorina, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat de la locuinţa sa, însă nu s-a mai întors la domiciliu. Rudele femei dispărute bănuiesc că a fost răpită de o sectă.

Femeia dispărută are înălțimea de 168 cm, 66 kilograme, păr vopsit blond, ochi căprui, ten deschis. Însă nu se cunoașe vestimentația pe care o purta la momentul plecării.

Sora femeii dispărute a anunțat dispariția pe Facebook și bănuiește că aceasta ar fi fost capturată de o sectă. „Ultimele date care le avem despre ea e ca a fost în Franța, dar credem că poate fi în orice țară europeană”.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeie, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

„Este dispărută! Capturată de o sectă!”
„Fetița asta e Sora mea!!! Este dispărută!!!Capturatā de o sectă!!!!!!! Te rog distribuie să se afle în toată lumea! Ultimele date care le avem despre ea e ca a fost în Franța dar credem că poate fi in orice țară europeană! Distribuie acum prin toată lumea!!!!!!!! E de știut că numele e Lădar Olivia Sorina și nu Ramona!!!!”, este mesajul postat pe Facebook de către sora femeii.

Citeste si...
Poliția cere ajutorul populației pentru a găsi un copil de 9 ani, dispărut pe drumul dintre școală și casă

Bărbat în vârstă de 82 de ani, dispărut din Ploiești
Alexa Gheorghe, născut pe 16 aprilie 1938, a dispărut din Ploiești, județul Prahova. Semnalmente: înălțime – 150 cm, greutate – 45 kilograme, corpolență – slab, culoare păr – alb, contur față – oval, culoare ochi – albaștri.

„În data de 01.07.2020, ora 05.00, persoană căutată a plecat în mod voluntar de la domiciliu și până în prezent nu a revenit. La data plecării voluntare, numitul Alexa Gheorghe era îmbrăcat cu o geacă din material textil de culoare neagră, o pereche de pantaloni tip jeans albaștri, pe cap purta o șapcă de culoare neagră iar în picioare pantofi din piele de culoare maro”, informează Poliția Română.


Bărbat în vârstă de 82 de ani, dispărut din Ploiești / Sursă FOTO: Poliția Română

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.