Nu i-a trebuit pentru asta decât trei luni de… relaţie

roxana-ionescu11

S-au cunoscut in toamna si, de la Revelion, au ramas impreuna. La mai bine de doi ani de la divort, Roxana Ionescu s-a indragostit lulea si pare hotarata sa-si intemeieze o noua familie cu noul ei iubit tanar.

roxana-ionescu-iubit-timisoara

Dupa o casnicie care se deteriorase grav, in ultima parte, Roxana Ionescu si-a luat inima in dinti si a divortat, in luna iunie 2012, cand s-a simtit complet impacata cu ideea separarii.

De atunci, nici ca a mai reusit sa inchege vreo relatie serioasa, iar in tot acest timp, pana sa-l cunoasca pe timisoreanul Tinu Vidaicu (32 de ani) s-a incapatanat sa spuna tot timpul ca este singura, scrie Cancan.ro.

roxana-ionescu-iubit-timisoara-1

Si, desi multi sustin ca nu ar trebui sa se grabeasca, iata ca Roxana a imprastiat, deja, vestea in cercul de prieteni ca urmeaza sa spuna “la revedere” Bucurestiului, pentru a se muta la Timisoara, orasul in care iubitul ei isi desfasoara toate afacerile. Nu de alta, dar de joi sau de vineri pana duminica oricum se afla acolo, in fiecare saptamana, asa ca i-ar fi mult mai indemana sa-si mute domiciliul.

 

Citeste si...  Vestimentar, Andreea Marin are scăpări grave şi din când în când... şochează!