„A luat o decize înţeleaptă”

 Rocana Plumb (4)

Vicepresedintele PSD Rovana Plumb a comentat duminica decizia fostului lider al PNL, Crin Antonescu, de a renunta la candidatura pentru Cotroceni, afirmand ca aceasta este una “inteleapta” si ca ea este convinsa ca cel care va castiga alegerile prezidentiale va fi din PSD.

“Faptul ca (Antonescu – n.r.) nu a respectat voturile pe care romanii le-au acordat si a rupt USL, din punctul meu de vedere, trebuia sa conduca la aceasta decizie”, a explicat vicepresedintele PSD.

Intrebata daca, in contextul deciziei luate de Crin Antonescu, dreapta ar putea fi avantajata, Rovana Plumb s-a aratat convinsa ca cine va prelua presedintia Romaniei va fi din PSD.

“Eu sustin candidatura domnului Victor Ponta, ca si intreaga organizatie de femei (a PSD – n.r.), si cred ca Victor Ponta este politicianul cu viziune, politicianul alaturi de oameni, politicianul care va putea sa fie presedintele tuturor romanilor”, a spus vicepresedintele PSD.

Crin Antonescu a anuntat, sambata, ca nu va candida la Presedintia Romaniei si ca pune capat si interimatului pe care il are la conducerea acestei formatiuni politice. Antonescu a mai spus ca nu va candida la alegerile prezidentiale pentru a favoriza desemnarea urgenta a unui candidat care sa fie mai usor acceptat de fortele politice de dreapta sau chiar de presa de dreapta.

 

Citeste si...  Andreea Bălan îşi linge rănile şi se pregăteşte să o ia de la capăt!