d (3)

Puterea de cumpărare a românilor este mai mare cu 15 % în luna martie 2014, comparativ cu perioada similară din anul trecut, ceea ce demonstrează că efectele creşterii economice din ţară încep să se regăsească în buzunarele fiecărui cetăţean, a declarat luni, la Deva, ministrul Muncii, Rovana Plumb, prezentă la un miting electoral al Alianţei PSD-UNPR-PC.

„Avem cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană. Am întregit salariile, am crescut pensiile. La sfârşitul lunii martie avem o creştere a puterii de cumpărare, cu 15% mai mare decât în martie 2013, ceea ce demonstrează că, încetul cu încetul, creşterea economică se resimte în buzunarul fiecărui român şi aşa o să se întâmple”, a spus Rovana Plumb.

Ea a recomandat alegătorilor ca la alegerile pentru Parlamentul Europeană să voteze echipa PSD-UNPR-PC, apreciind că aceasta este „singura care se va bate demn şi cinstit pentru români şi România” în forul european, iar „familia socialistă şi a social-democraţilor” din UE este cea care doreşte realizarea unei creşteri economice şi crearea de locuri de muncă.

La rândul său, fostul ministru pentru IMM-uri, Maria Grapini, candidată pentru PE din partea Alianţei PSD-UNPR-PC, a arătat că imaginea României trebuie schimbată şi că este nevoie de crearea de cât mai multe locuri de muncă în ţară. „Dacă vrem să trăim la noi acasă mai bine, trebuie să alegem oameni care-şi iubesc ţara, oameni care nu-şi trădează neamul. Avem cele mai realiste proiecte. Dacă locurile de muncă se rezolvă, totul se rezolvă, familiile trăiesc în pace”, a spus Grapini.

Prezentă la mitingul electoral, fostul ministru al învăţământului Ecaterina Andronescu, candidată pentru PE, a afirmat că trebuie explicat europenilor că România are oameni de valoare, care lucrează în Europa.

„Cred că trebuie să-i aducem pe cât mai mulţi aici, în România, şi să vadă cât sunteţi de harnici, să vadă că România nu este un popor care-şi trimite doar cerşetorii în Europa, a trimis şi medici şi ingineri şi profesori şi foarte mulţi meseriaşi. Aceasta este România despre care trebuie să vorbim la Bruxelles”, a precizat Ecaterina Andronescu.

În faţa participanţilor la mitingul electoral de lansare a candidaţilor PSD-UNPR-PC în campania pentru alegerile europarlamentare, preşedintele organizaţiei PSD Deva, senatorul Cosmin Nicula, a accentuat faptul că echipa propusă de Alianţa PSD-UNPR-PC este „cea mai bună” dintre cele care au intrat în confruntarea electorală pentru mandatele de deputat european.

„Este cea mai bună echipă pe care o alianţă a putut să o dea românilor. Avem nevoie ca România să fie reprezentată cu cinste şi demnitate la Bruxelles, avem nevoie ca România să fie puternică în Europa. De aceea, alianţa noastră prezintă României o echipă de campioni, de oameni puternici, reprezentativi în Europa, pentru ca interesele noastre naţionale să fie reprezentate cât se poate de echilibrat, pentru fiecare cetăţean al acestei ţări”, a conchis liderul PSD Deva.

Citeste si...
Plumb: În noua Lege a salarizării a bugetarilor vom avea doar cinci clase de salarizare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.