Atacantul Cristiano Ronaldo a oferit un interviu celor de la DAZN Italia, în care a vorbit despre cariera lui și despre cum vede fotbalul. Vedeta Juventus în vârstă de 34 de ani a făcut referire la cel mai important trofeu pentru el și cel mai important gol.

„Cel mai important trofeu pe care l-am câștigat în cariera mea este cel obținut cu echipa națională, Campionatul European cu Portugalia. Am râs, am plâns, am fost antrenor, am suferit. M-am îmbătat după meci.

Am plâns atât de mult încât mă deshidratasem, am băut doar un pahar de șampanie și eram puțin beat. De obicei nu beau, dar acea zi a fost foarte specială. Este cel mai important trofeu pentru mine”, a povestit Cristiano Ronaldo, potrivit marca.com.

Jucătorul formației Juventus a fost rugat să menționeze o calitate și un defect d-ale lui: „Sunt foarte inteligent și nu am defecte. Sunt mereu profesionist.

Citeste si...
Marijuana te ferește de Alzheimer

După cum se știe, am câștigat premiul de cel mai bun jucător din campionatul Italiei. Pentru moment eu sunt (n.red. – cel mai bun din Serie A), nu știu ce se va întâmpla în anul următor, dar acum eu sunt”.

Ronaldo a povestit că cel mai important gol al lui este unul marcat împotriva actualei echipe: „I-am dat gol lui Buffon, a fost o reușită foarte specială, pe un stadion frumos, jucând contra unei echipe mari. Publicul m-a aplaudat, a fost o seară specială”. E vorba de un gol reușit din foarfeca în poarta echipei Juventus, când juca la Real Madrid.

Portugalia a câștigat EURO 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.