Cristiano Ronaldo continuă să facă spectacol în fotbal. În vârstă de 34 de ani, atacantul portughez a declarat că se simte bine, dar că a început să se gândească la clipa când îşi va încheia cariera.

„Încă iubesc fotbalul. Îmi place să-i bucur pe oamenii care îl iubesc pe Cristiano Ronaldo. Nu contează vârsta, este vorba doar despre mentalitate.

În ultimii cinci ani am început să mă gândesc la momentul în care voi renunţa la fotbal, deci cine ştie ce va se întâmpla într-un an sau doi?”, a declarat jucătorul lui Juventus, pentru Sport Bible, care a mai continuat:

„Ceea ce mă motivează din ce în ce mai mult este presiunea, relaţia pe care fiecare dintre noi o are cu presiunea”, a continuat fotbalistul.

Cristiano Ronaldo a vorbit şi despre ce însemnă pentru el cariera sa, dar şi efortul depus pentru a ajunge unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din istorie. De când a plecat din ţara sa natală, de la Sporting, lusitanul a evoluat la trei echipe: Manchester United (Anglia), Real Madrid (Spania) şi Juventus (Italia).

Citeste si...  Vezi cum dribleaza celebrul Cristiano Ronaldo chiar și coronavirusul

„Pentru a realiza ceea ce sunt în fotbal a fost nevoie de mulţi ani de muncă, dăruire şi pasiune. Nu e adevărat că îmi place să fiu numărul unu. Eu vreau să fiu numărul 1 şi o voi face 100%. Mulţi spun că sunt obsedat de muncă şi antrenament. Nu este aşa. Sunt obsedat de succes, ceva complet diferit”, a mai afirmat Cristiano Ronaldo, care a câştigat de cinci ori „Balonul de Aur”, are cinci trofee ale Ligii Campionilor (patru cu Real Madrid şi unul cu Manchester United), de trei ori Supercupa Europei cu Madrid, trei titluri de campion în Anglia (Manchester United) şi două în Spania (Real Madrid), o Cupă şi două Supercupe în Anglia şi de două ori Cupa Ligii, două Cupe şi două Supercupe în Spania, plus campionatul şi Cupa în Italia cu Juventus.