Dumitru Gologan, tatăl românului condamnat la moarte în Malaezia pentru trafic de droguri, nu a mai fost să îşi viziteze fiul în închisoare de maximă siguranţă, aşa cum plănuia.ionut_gologan_01_56fb6af18c
 
Ionuţ Gologan are probleme de sănătate, mai precis cu dantura, şi i-a cerut părintelui său să îi trimită bani. Dumitru Gologan nu va mai ajunge în închisoarea în care se află fiul său, în Malaezia.
 
Bărbatul a mărturisit, astăzi, că Ionuţ are grave probleme de sănătate, pe care le va trata cu banii pe care tatăl său ar fi trebuit să îi dea pe drumul până în Malaezia. Tatăl românului condamnat la moarte a primit o sumă de bani de la Gigi Becali, pentru a-şi vizita copilul în puşcărie, dar acest lucru nu se mai întâmpla. Se pare că Ionuţ are probleme cu dantura şi i-a cerut părintelui său bani să-i trimită de urgenţă bani, pentru a merge la medic. 
 
„Din pacate nu am mai primit nicio veste. Am fost la consulatul Malaeziei din Romania si mi s-a promis, dar nu s-a facut nimic. Gigi Becali m-a ajutat si cu bani sa ma duc la el, dar baiatul mi-a spus: tata nu veni acum, trimite-mi banii ca mi-a picat dantura”, a declarat Dumitru Gologan, la România TV. Situaţia lui Ionuţ Gologan este, deocamdată, incertă. Iniţial, sentinţa a fost dată pentru luna august, dar nu se ştie, încă, dacă ea va fi putea amânată.

 

Citeste si...
Clotilde Armand, scoasă din SĂRITE de Țuțuianu: Pe când o anchetă despre averea liderilor PSD din 1990 până astăzi?