Simona Halep, printre primii zece sportivi talentaţi ai lumii

Halep (2)

Iubitorii tenisului vor avea astăzi buburia să urmărească în direct duelul dintre România și Ucraina din Fed Cup, la Dolce Sport 2, de la ora 17.00

România, care a câştigat Grupa B a Zonei Euro-africane a Cupei Federaţiei, va întâlni duminică, la ora 17:00, în play-off, Ucraina, într-un meci decisiv pentru accederea în play-off-ul Grupei Mondiale II.

Adversarele noastre le au în componență pe Elina Svitolina (39 WTA), Olga Savciuk (175 WTA) și surorile gemene Nadia (103 WTA) și Liudmila Kicenok (200 WTA).

Învingătoarea acestui duel va juca în luna aprilie un baraj pentru promovarea în Grupa Mondială II a Fed Cup. România nu a mai ajuns în play-off-ul Grupei Mondiale II din anul 1999.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 10 WTA şi una dintre componente echipei româneşti, a fost nominalizată de revista „Eurosport Now!” printre cei mai talentaţi zece tineri sportivi din lume cu şanse de a performa în 2014.

„Are potenţialul necesar pentru a ajunge numărul 1 mondial. Are un joc complet, cu foarte puţine minusuri”, a declarat comentatorul Eurosport Simon Reed.

Alături de Halep (22 ani), pe lista Eurosport Now! mai apar sportivi precum Neymar (Brazilia/FC Barcelona) şi rutierul polonez Michal Kwiatkowski, despre care se spune că va putea câştiga un mare tur.

 

Citeste si...
Vezi ce veste i-a adus o bucurie nemarginita lui Simonei Halep

1 COMENTARIU

Comments are closed.