România EHF Euro 2020, dar a venit o lovitură neașteptată Laura Moisă nu a trecut cu bine retestarea pentru COVID-19
Din păcate, Moisă nu a trecut cu bine nici retestarea, astfel că de acum, în mod oficial, ea nu mai poate face parte din lotul reprezentativei noastre.

”La testarea RT PCR efectuată astăzi, rezultatul a fost din nou pozitiv. Începând cu data de 6 decembrie 2020, Laura a fost testată zilnic.

Conform noilor informări emise de EHF, jucătoarele care au stat în izolare mai mult de 7 zile nu vor mai putea intra în competiție, astfel că Laura nu se va putea realătura echipei României la acest turneu final”, se arată într-un comunicat postat de către cei de la FRH.

Bogdan Burcea, mulţumit de parcursul României la EHF EURO 2020: „Sunt optimist, poate singurul şi incurabil”
Antrenorul naţionalei de handbal feminin a României, Bogdan Burcea, a vorbit marţi, într-o conferinţă de presă, la Kolding, despre parcursul echipei de până acum, atmosfera din lot şi speranţele în continuare.

”Ne-am dorit mai mult, pentru moment fetele au obţinut maximum din ce se putea. De la meci la meci am făcut un pas înainte şi sper că vom putea să arătăm o altă faţă în grupa principală. Acum, cel mai important este ca fetele să se refacă, sunt fete care au jucat peste 50 de minute pe meci, contează refacerea fizică.

Aşteptăm rezultatele de astăzi, din ultimele meciuri, pentru a ne face o idee clară asupra adversarelor în continuare”, a declarat Bogdan Burcea, informează news.ro.

El a făcut referiri şi la maniera în care conduce echipa la time-out, arătând jucătoarelor mult calm. ”Am fost de la început un optimist şi am încredere în echipă. Se impune calm, dar mai departe vor fi şi momente în care să transmitem că ne puţin şi ne adjudecăm un meci, o victorie. Fetele au o atitudine exemplară, trebuie să apreciem felul în care au preluat anumite roluri şi sunt mândru de ce au realizat”.


Citeste si...
Ziua Echinoctiului! A venit, in sfarsit, primavara!!!