Comitetul Executiv al FRF nu a votat, luni, rezilierea contractului fostului selecţioner Victor Piţurcă, decizia de încetare a colaborării cu tehnicianul nefiind supusă aprobării, deoarece a fost asumată de preşedintele Răzvan Burleanu

iordanescu_piturca_22154300

„S-a ridicat problema prejudiciului adus FRF prin rezilierea acestui contract de către un membru al Comitetului Executiv, dar preşedintele (n.r. – Răzvan Burleanu) nu a dorit să facă niciun comentariu în cadrul şedinţei. Nu s-a mai suspus la vot rezilierea contractului pentru că nu era normal să ne asumăm noi ceea ce deja se hotărâse”, a afirmat, pentru MEDIAFAX, sursa citată.

La finalul şedinţei de luni a Comitetului Executiv, preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a confirmat faptul că nu s-a votat rezilierea contractului lui Victor Piţurcă şi că a existat doar o informare în acest sens a preşedintelui Răzvan Burleanu. „Da, s-a vorbit despre contractul lui Piţurcă, a fost o informare a domnului preşedinte legată de rezilierea contractului lui Piţurcă. Nu s-a votat. A fost doar o informare referitoare la desfacerea acestui contract. Acea hotărâre a Comitetului de Urgenţă s-a supus votului şi s-a votat”, a spus Argăseală.

Citeste si...  Ford Trucks F-Vision Future, un camion-concept complet electric.