România-Albania reprezintă meciul unei generații. Partida se va disputa la Lyon, de la ora 22.00 și va fi transmisă de Dolce și Pro TV.
Anghel Iordănescu și jucătorii Ovidiu Hoban, Nicolae Stanciu și Dragoș Grigore au participat la conferința organizată înaintea partidei.

”Suntem în criză de timp și trebuie să ajungem la o altă locație pentru antrenamentul oficial”, a spus Anghel Iordănescu.

”Nu mă interesează cifra ”selecțiilor” mele la națională”
”Efectiv nici nu mă interesează cifra ”selecțiilor” mele la națională ca antrenor. Important e jocul de mâine și obiectivul pe care îl avem, calificarea în optimi. Azi a fost zi plină, intensă, program solicitant. Am luat trenul de la Paris și am ajuns aici. S-a schimbat tot, conferință, antrenamentul pe altă arenă. Terminăm târziu, avem, baie, refacere, iar masa va fi luată târziu”, a spus selecționerul, aflat în pragul celui de-al 100-lea meci pe banca naționalei.

”Într-adevăr avem o situație mai delicată cu trei dintre jucători, Raț, Pintilii și Filip. După meciul cu Elveția, am avut program special cu medicul echipei. Nici în această seară ei nu vor avea un program comun cu ceilalți jucători. Mâine vom lua decizia finală, dacă și cine va juca” a mai spus acesta.

Citeste si...  MERGEM LA PARIS IN FRUNTE CU GENERALUL!

Abnegație, concentrare, determinare
”Avem alte planuri, nu mă interesează să merg cu două puncte de pe locul trei. Obiectivul e victoria. E șansa unei generații un succes. O dată în viață faci o astfel de performanță. Am cerut abnegație, concentrare, risipă de energie, determinare. Este nevoie să dai totul pe gazon. Vreau să ne autodepășim!”, a conchis tehnicianul.

Dragoș Grigore
”Suntem consțienți de importanța meciului cu Albania. Să fim concentrați, să ne îndeplinim obiectivul”.

Ovidiu Hoban
”Vrem să facem mândră o țară întreagă. Vreau o calificare istorică”.

Nicolae Stanciu
”Domnul Iordănescu decide dacă vom juca împreună, eu și Sânmărtean”.
”Dacă ne calificăm, o să dați titlurile de presă cele mai bune. O să ne bucurăm cu toți cu românii”.
”Am jucat bine în primele două meciuri. Vreau să fim fericiți după meci, să ne bucurăm, să fim conștienți că am dat totul”.