Un polițist din cadrul Postului de Poliție Bazna a observat în timp ce patrula că un băiețel de cîțiva anișor aleargă speriat dintr-o parte în alta nefiind însoțit de nimeni.

copil_padure_84243600
Copilul se afla într-o parcare situată la aproximativ 3 km de ieșirea din localitatea Blăjel spre Mediaș. Băiețelul era îmbrăcat sumar și era destul de înfrigurat, dar și speriat pentru că se pierduse și nu putea da detalii despre locul unde stă sau despre părinți.
În cele din urmă, polițistul a mers cu copilul la sediul Poliției din Mediaș și au fsote demarate procedurile de identificare atât a sa, cât și a părinților. După câteva ore s-a reușit identificarea tutorelui legal, bunica minorului, domiciliată în localitatea Blăjel, la o distanță de aproximativ 6 km. față de locul unde a fost găsit copilul.

Citeste si...  CUTREMUR de magnitudine importantă, miercuri dimineaţa, în România

Copilul a fost lăsat în grija a două minore cît bunica sa a plecat după lemne. Se pare că micuțul a părăsit domiciliul fără știrea acestora iar cînd s-a întors acasă, bunica a observat lipsa copilului și a plecat în căutarea lui.
În cele din urmă copilul a ajuns la bunica sa iar față de aceasta, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale pentru nesupravegherea minorului.