Romancele sunt femei frumoase. O dovedeste topul mondial al sportivelorUn medic primar specializat în chirurgie plastică a realizat un top al celor mai frumoase sportive din lume pentru ziarul Libertatea.

Romancele sunt femei frumoase. O dovedeste topul mondial al sportivelorÎn top a fost inclusă și o sportivă din România, mai exact handbalista Corina Biriș, fostă jucătoare la U Cluj.

Romancele sunt femei frumoase. O dovedeste topul mondial al sportivelor :

”O sportivă foarte tânără, superbă, cu un chip lucrat și îngrijit. Observ, în fotografiile puse la dispoziție, adaosul de gene, conturul de buze, machiajul intens al ochilor. Nu este neapărat un lucru rău, doar că la 20 de ani parcă este prea mult! Lăsând însă la o parte toate aceste ”suplimente”, pot să văd un chip frumos, bine proporționat, pomeții plini și arcuiți ideal. Nasul este impunător, dar frumos și feminin”, a fost o parte din descrierea realizată de medicul Adina Alberts.

Citeste si...  Ce vor barbatii in pat in functie de varsta lor

Pe primul loc a fost clasată fotbalista americană Alexandra Morgan, urmată de jucătoarea de baschet Antonija Misura și de românca Corina Biriș. Pe locul 4 e jucătoarea de golf Blair O’Neal, iar pe locul 5 e Eugenie Bouchard.