Florina Marincea ştie să capitalizeze notorietatea căpătată în urma scandalului sexual marca Berlusconi. De pe lista „fetiţelor” fostului premier italian, românca trece acum în „liga” femeilor de afaceri.

4478_276630_23foto1_c065d07e13_08056600

Florina Marincea a devenit cunoscută când s-au dat publicităţii numele femeilor care luau parte la petrecerile deocheate organizate de Berlusconi în reşedinţele sale, scrie libertatea.ro.

Şi ea, şi celelalte două românce frumoase de pe listă, Ioana Vişan şi Claudia Amarghioalei, au negat participarea la orgiile fostului premier italian, însă apoi au apărut poze cu Florina părăsind reşedinţa controversatului politician.

Acum, că scandalul e stins, Marincea scoate din nou capul în lume. Frumoasa româncă a acordat un interviu unei publicaţii italiene, în care vorbeşte despre planurile ei.

A mărturisit că şi-a schimbat complet viaţa, a studiat designul vestimentar şi a devenit femeie de afaceri, iar acum intenţionează să-şi deschidă un butic în Anglia.

Frumoasa româncă Florina Marincea are în palmares mai multe relaţii cu bărbaţi celebri. Printre cei care i-au trecut prin pat se numără şi miliardarul italian Stefano Ricucci, supranumit „regele imobiliarelor”, cu care bucureşteanca s-a iubit în 2010. Ricucci a părăsit- o după ce presa italiană a scris că românca l-ar fi înşelat.

Citeste si...  Oraşul Roma se află în pragul falimentului