Un cetăţean olandez în vârstă de 60 de ani a fost plasat marţi în arest de poliţia din localitatea din spania La Sabatera de Moraira, situată în provincia Alicante, locuită în special de străini, în marea lor majoritate europeni, după ce a recunoscut că şi-a ucis iubita româncă, în vârstă de 34 de ani, informează miercuri cotidianul spaniol Las Provincias.

Cadavrul femeii, care avea urme de înjunghiere, a fost găsit aruncat într-o pubelă într-un oraş învecinat.

Olandezul, identificat drept A.R.M.K., a venit cu maşina personală la comisariat, pentru a se preda la poliția din Spania. El a recunoscut că şi-a ucis victima duminică, 16 februarie, şi că ulterior i-a aruncat cadavrul într-un container subteran. Cadavrul femeii, înfăşurat într-o pătură pătată de sânge, a fost descoperit luni dimineaţă de angajaţii serviciului de salubritate şi prezenta mai multe plăgi înjunghiate la nivelul gâtului şi al braţelor, ceea ce indică faptul că femeia a încercat să se apere, scrie Agerpres.

Citeste si...
A venit prima ofertă pentru închirierea Casei Regale din România

Doi agenţi ai laboratorului de criminalistică s-au deplasat la comisariatul din Moraira pentru a inspecta vehiculul presupusului asasin şi a căuta probe care să-l incrimineze.

Cuplul locuia în Moraira. Bărbatul lucra pentru o agenţie imobiliară şi fusese denunţat în mai multe rânduri de victimă – care avea un minor în îngrijire – pentru violenţă domestică. De altfel, femeia depusese o plângere în iulie 2019, pentru violenţă de gen, iar un judecător emisese un ordin de protecţie, însă măsura nu a fost în vigoare multă vreme. Ulterior, femeia s-ar fi despărţit de olandez, dar recent se împăcase din nou cu el şi locuiau împreună.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.